Deprecated: Function eregi() is deprecated in /storage/content/66/170066/hundstyrkan.se/public_html/plugins/system/rokbox.php on line 90

Inackordering av hund i träning

Obs, öppna i ett nytt fönster. PDFSkriv utSkicka sidan

Har du en hund som utvecklat problembeteenden som du inte kan, eller har svårt att hantera?

Det kan bero på tidsbrist eller helt enkelt ett ovetande om hur du och din hund ska kunna komma till rätta, och leva tillsammans i en relation baserad på glädje och samarbete.
Oavsett vad anledningen till ert problem är så reder vi ut det.

Målet är att rehabilitera din hund till balans och harmoni, men inte minst, att lära dig hur du kan upprätthålla den. Detta sker igenom en konsultation rörande problemet i fråga, och sedan en inlämning av hunden.

Linn med tre hundar i gräset

Varför lämna in hunden? Kan man inte bara gå en vanlig kurs?

Många lyckas lösa sina problem på våra kurser. För en del har det gått lite längre. Om självförtroendet har minskat och frustrationen ökat till den grad att en lösning på problemet känns utom räckhåll, skickas detta ut som negativa signaler/ "energi" till din hund, som då ofta blockeras mentalt.

När du lämnar in din hund hos oss får den för det första, uppleva energin hos en trygg och redan balanserad flock. Genom grundlig, varierad och framför allt anpassad träning skapar vi sedan nya positiva minnesbilder för din hund. Efter att du själv med egna och nya ögon får se din hund problemfri i den balans och harmoni du sökt efter, lägger vi tid på er tillsammans så att du förstår hur du kan upprätthålla er nya relation.

  • Individuellt upplägg beroende på hund
  • Fastpris: 25000kr
  • Hunden är inackorderad i 2 månader
  • Fria kurser hos HundStyrkan ingår under resten av hundens liv.
  • Maila oss på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den för mer info eller bokning!
Du väljer själv om du vill att vi skriver om träningen i en öppen eller stängd blogg. Många hundägare vill enbart själva kunna följa träningen och då ordnar vi såklart det.
Läs gärna i följande öppna bloggar om hundar som varit inackorderade i träning hos oss.
www.nike-bullterrier.bloggplatsen.se 
www.seke.bloggplatsen.se
otroligaotto.bloggplatsen.se/
www.pixiepixie.bloggplatsen.se
bobobus.bloggplatsen.se/
lennox-canecorso.bloggplatsen.se
www.moalabrador.blogg.se
www.terrypomeranian.bloggplatsen.se
zona.bloggplatsen.se/

Vi utfodrar våra hundar med:

Vi är också återförsäljare

Logotyp Arrak Outdoor