Deprecated: Function eregi() is deprecated in /storage/content/66/170066/hundstyrkan.se/public_html/plugins/system/rokbox.php on line 90

Just nu!

Obs, öppna i ett nytt fönster. PDFSkriv utSkicka sidan

Det rullar på bra nu och det är självklart jätte roligt.
Jag har nästan precis startat igång igen efter mammaledigheten och var lite tveksam till hur det skulle gå. Men med en fullbokad instruktörsutbildning och en till utbildningsstart på gång så har jag att göra :)

Jag har även 2 fantastiska små hundar inackorderade i träning. De har varit här sedan i fredags och stannar i ca 2,5vecka. Träningen har gått väldigt bra även om det helt klart är en större utmaning med två hundar samtidigt. Vi tränar intensivt och de svarar bra på kommunikationen och samspelar för det mesta på ett fint sätt. Allt för utmanande situationer är svårt för dem pga rädslor som ligger till grund för beteendeproblemen. Men jag är övertygad om att de kommer slappna av och övervinna sina rädslor så pass att ägarna upplever dem som nya hundar när de kommer tillbaka :)
Jag har ingen offentlig blogg om dessa hundar, ni får hålla tillgodo med de som finns under inackorderings sidan :)

Det har rullat på med hundpassningar. Det är alltså hundar som är inackorderade utan träning, när ägarna är bortresta eller inte har möjlighet att ha hunden hemma. Alla som är i behov av passning är välkomna att höra av sig. Priset är 400kr/dygn. Ni kan läsa mer om det i ett tidigare inlägg.

Nu har HundStyrkan en egen facebook sida! Bättre sent än aldrig heter det ju ;) Är du kund, lägg gärna till oss på facebook och håll dig uppdaterad om vad som händer i verksamheten.

En ny grej som jag verkligen ser fram emot är hundkurs för golfspelare. Jag har en kurs den 10-11 sept i Örebro och har fått förfrågningar även från andra golfklubbar om att hålla samma kurs. Håll utkik här så kommer förhoppningsvis fler sådana kurser upp.

I november under hundinstruktörsutbildningen kommer jag annonsera ut "nästan gratis" kurser. Håll utkik, det är först till kvarn som gäller då.

Hoppas ni alla passar på att njuta av de sista sommardagarna :)

/Linn & "the pack"

Vi utfodrar våra hundar med:

Vi är också återförsäljare

Logotyp Arrak Outdoor